Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/themes/nowits/divi-children-engine/functions/divi-mod-functions.php on line 75 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/themes/nowits/divi-children-engine/functions/divi-mod-functions.php:75) in /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/themes/nowits/divi-children-engine/functions/divi-mod-functions.php:75) in /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Website | Nowits
06-44400059 info@nowits.nl
Selecteer een pagina

Website

Er gebeurt veel achter de schermen bij een website. Het is daarom belangrijk dat dat goed opgebouwd is. Dat kan ik voor je doen. Daarna hoef jij je alleen maar bezig te houden met de inhoud: de tekst en het beeldmateriaal. De techniek achter de website is dan geregeld.

Ontwerp op maat

Een website is een online visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat je website datgene uitstraalt wat jij wilt en dat de inhoud duidelijk is. Samen met jou stellen we dat vast en op basis daarvan maak ik een passend ontwerp.

WordPress CMS

De website wordt gebouwd in WordPress, een content management systeem. Dit betekent dat je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt toevoegen en aanpassen op de website. Bij levering zal ik een korte handleiding leveren.

Wat kost het?

Ik heb geen standaardprijs omdat websites drastisch kunnen verschillen in grootte en complexiteit. Een gemiddelde website van 2-8 pagina’s kost meestal tussen de € 800 en € 1250 (exclusief BTW).
Het ontwerpen kost heel veel tijd. Neem contact op voor een prijsopgave.

Jaarlijkse backup- en updatekosten

Ik reken € 75 per jaar voor backup- en updatekosten. Hiervoor zorg ik dat de cms en de plugins up to date zijn en er regelmatig een backup van de site gemaakt wordt. Hierdoor is de kans dat een site gehacked wordt minder groot, maar het is helaas geen garantie dat het nooit gebeurt.

Responsive design

Responsive websites passen zich automatisch aan de breedte van een scherm aan. Het maakt dus niet uit of de website op een laptop, tablet of smartphone bekeken wordt. Jouw website zal op elk scherm mooi en leesbaar zijn.

Eenvoud als missie

Een goede website heeft een doel: informeren, tonen, etc. Bezoekers moeten gemakkelijk kunnen vinden waar ze voor op de site komen. Ervaring leert dat als dat niet het geval is, ze binnen een paar seconden de site al weer verlaten.
Daarom houd ik van eenvoud in mijn ontwerpen. Focus op datgene waar het om gaat. De website is geen doel op zich.

Backup en onderhoud

Als de website klaar is, moet je hem onderhouden. Niet alleen is het verstandig hem inhoudelijk regelmatig bij te werken. Ook een regelmatige backup en update van het cms en de plugins is absoluut noodzakelijk.
Je betaalt eenmalig een bedrag voor de bouw van de website. Daarna kan je het updaten en backuppen voor € 75 per jaar (excl. btw) door mij laten verzorgen. Maar dit traject mag je uiteraard ook in eigen beheer doen.

Webredactie

Heb je geen tijd om zelf de website te beheren? Dan kan je dat ook bij mij onderbrengen. Lever de gewenste correcties of nieuwe inhoud (tekst, afbeeldingen etc.) aan en ik doe de rest. Dit werk kan ik voor je doen voor € 60 per uur.

Warning: Undefined variable $dce_output in /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/themes/nowits/divi-children-engine/dce-customizer/output.php on line 59 Warning: Undefined variable $dce_output in /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/themes/nowits/divi-children-engine/dce-customizer/output/footer/footer-bottom-output.php on line 12 Warning: Undefined variable $dce_output in /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/themes/nowits/divi-children-engine/dce-customizer/output/social-icons/header-social-icons-output.php on line 12 Warning: Undefined variable $dce_output in /customers/f/4/a/nowits.nl/httpd.www/wp-content/themes/nowits/divi-children-engine/dce-customizer/output/social-icons/footer-social-icons-output.php on line 12